اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

مین‌های سعودی، بلای جان یمنی‌ها

مین‌های سعودی، بلای جان یمنی‌ها منابع یمنی اعلام کردند که در اثر انفجار مین‌های برجای مانده از ائتلاف سعودی در شمال یمن، دو برادر کودک به شهادت رسیده و یک نفر دیگر زخمی شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های یمن امروز یکشنبه خبر دادند، در پی انفجار مین برجای مانده از تجاوز ائتلاف سعودی- اماراتی، در منطقه «الغرفه» در نزدیکی شهر «البیضا» واقع در استان الجوف (شمال یمن) دو برادر خردسال، به شهادت رسیده و یک تن دیگر زخمی شده است.

 

رئیس مرکز اجرایی مین روبی یمن پیش‌تر اعلام کرده بود، با توجه به اینکه بمب‌های خوشه‌ای پرتاب شده توسط هواپیماهای متجاوز در اماکن غیرنظامی پراکنده است، این مساله تعداد قربانیان را افزایش داده و ما سازمان ملل را مسئول تداوم تلفات ناشی از مین‌ها و بمب‌های خوشه‌ای برجای مانده از تجاوز به یمن می‌دانیم.

 

خبرگزاری یمنی «الخبر» گزارش داد، ائتلاف همچنان به جلوگیری از ورود تجهیزات مورد استفاده برای شناسایی بقایای مین‌ها و بمب‌‌های خوشه‌ای پرتاب شده ادامه می‌دهد. الخبر به نقل از این مرکز گزارش داد که با ورود تجهیزات شناسایی مین‌ها تعداد قربانیان به طور روزانه کاهش می‌یابد.

 

در طول سال‌های جنگ، دولت نجات ملی در صنعا بیش از 3 میلیون بمب و مین به جامانده از جنگ را خنثی و پاکسازی کرده است اما همچنان جان کودکان و غیرنظامیان بسیاری در خطر است.

 

عربستان سعودی از مارس 2015 (فروردین 1394) در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن- فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.

 

در تاریخ بیستم فروردین سال جاری، هیئت‌‌هایی از عمان (به عنوان میانجی) و هیئتی از عربستان سعودی به ریاست محمد آل جابر، سفیر این کشور در یمن راهی صنعاء شدند تا در مورد آتش بس و صلح در یمن مذاکره کنند.

 

سفر هیئت سعودی بعد از هشت سال صورت گرفت و نتیجه این مذاکرات این شد که طرفین درگیر (انصارالله از یک طرف و یمنی‌های مورد حمایت عربستان سعودی و خود این کشور) بر سر تبادل اسرا به توافق رسیدند. ولی علی رغم گمانه زنی‌ها و ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر تمدید آتش بس در یمن، این مطلب تاکنون اعلام نشده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار